Hoe u uw carrière kunt verbeteren als leerkracht op de basisschool

In de Verenigde Staten is de loopbaan van het basisschoolonderwijs de afgelopen tijd zeer lonend en de meest geliefde bezigheid geworden. In de afgelopen jaren heeft deze carrièremogelijkheid voldoende erkenning gekregen en bleek het een van de weinige carrièregebieden te zijn die betere vooruitzichten op werk en salaris bieden, aangevuld met solide voordelen. In feite is dit een van de weinige beroepen die je de mogelijkheid biedt om belangrijke verantwoordelijkheden aan te pakken, zoals het helpen van kinderen bij het onderwijs en emotionele ontwikkeling aan het begin van hun academische jaren. Tegenwoordig spelen veel leraren in het basisonderwijs voornamelijk de rol van instructeur voor kleine kinderen in verschillende vakken. Daar komt nog bij dat in sommige gevallen ook twee of meer leraren samenwerken om een ​​klas te dekken.

Alleen mogelijk als je als leerkracht basisonderwijs een goede opleiding en opleiding krijgt. We kunnen zeker zeggen dat lesgeven op de basisschool een fysiek en emotioneel veeleisende bezigheid is die een hoog energieniveau vereist. Hoewel het beroep zijn eigen beloningen heeft, vereist het ook vaardigheden zodat je je rol efficiënter kunt uitvoeren.

Als je er nu naar uitkijkt om carrière te maken als leraar op de basisschool, moet je op zijn minst afgestudeerd zijn aan een erkende universiteit in een vak dat je zou willen opleiden. Je moet minimaal de voltooiing van een bachelordiploma opnemen. Tegenwoordig hebben veel staten van de Verenigde Staten een bepaald aantal onderwijskredieten nodig die tijdens de studie moeten worden verdiend om les te geven op een openbare school. Hoewel er ook enkele staten zijn die op zoek zijn naar leraren die binnen een bepaalde tijd een masterdiploma hebben behaald nadat ze zijn begonnen met lesgeven. Niettemin is het de laatste tijd ook steeds populairder geworden om na een bachelordiploma in te schrijven op een school voor professionele ontwikkeling.

Afgezien van dit alles, moet u zelfs een onderwijscertificering behalen. Tegenwoordig wordt de licentie in veel staten van de Verenigde Staten over het algemeen verleend door de State Board of Education. Uiteindelijk kan deze licentie aan u worden verleend door de State Board of Education, als u alle onderwijsvereisten hebt behaald en een test hebt voltooid op basis van bekwaamheid in basis lees-, schrijf- en onderwijsvaardigheden. Het is echter ook belangrijk om te begrijpen dat de vereisten zelfs per staat kunnen verschillen.

Gids voor ouders van de basisschool – Help uw kinderen door school

Veel ouders hebben het gevoel dat ze een oudergids voor de basisschool nodig hebben. Naar de basisschool gaan is een zeer moeilijke overgang voor jonge kinderen. Ouders moeten hun jonge kinderen helpen bij de overgang van de kleuterschool naar de basisschool. Hier is de gids van de ouders voor de basisschool:

Ontmoet de leerkracht van uw kind met uw kind voordat ze naar hun eerste dag op de basisschool gaan. Hierdoor zal uw kind minder bang zijn voor hun leraar en kunt u de leerkracht van uw basisschool leren kennen. Voeg een foto van uw gezin toe aan de lunchbox van uw kind. Hierdoor voelt uw kind zich wat meer ontspannen op school.

Houd de huiswerkopdrachten en de vervaldatums van uw kind bij. Je kunt een briefje met je kind naar school sturen, zodat ze de leerkracht kunnen vragen om een ​​lijst met wekelijkse huiswerkopdrachten en hun vervaldata naar je toe te sturen. Pak je kind een voedzame lunch in. Kinderen hebben een uitgebalanceerd dieet nodig om zich te kunnen concentreren en goed te presteren op school.

Help uw kind met het maken van huiswerkopdrachten en speciale projecten. Dit zal uw kind aanmoedigen om goed te presteren op school. Uw kind zal u één op één met u dankbaar zijn. U profiteert er ook van omdat u uw ouder-kindrelatie hecht en versterkt.

Als je kind huiswerkopdrachten maakt, zoek dan een rustige plek om zijn opdrachten te voltooien. Basisschoolleerlingen zijn snel afgeleid. Als je andere kinderen hebt, zorg er dan voor dat ze stil zijn en respectvol zijn voor het feit dat je kind zijn huiswerk maakt en rust nodig heeft om zijn huiswerkopdrachten te voltooien. Zorg er ook voor dat het kind vrij is van andere afleidingen zoals televisie, computers, videogames en mobiele telefoons.

Zorg ervoor dat uw kind andere kinderen in de basisschoolklas kent voordat ze naar school gaan. U kunt de leraar van uw kind om een ​​lijst met contactpersonen vragen en kijken of u een meet & greet- of pizzaparty kunt samenstellen, zodat uw kind nieuwe vrienden kan maken en zijn klasgenoten kan leren kennen voordat ze naar school gaan. Dit vermindert de angst die uw kind voelt voordat het naar de basisschool gaat.

Salaris Outlook van een basisschoolleraar

Leraren in het basisonderwijs vervullen een belangrijke taak in openbare en particuliere onderwijsinstellingen en werken samen met individuele studenten om attitudes en praktijken gericht op succes te begeleiden en te sturen. Ze onderwijzen en vergemakkelijken het leren van kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar in de kleuterschool tot en met klas 6. Tegenwoordig werken veel leraren op de basisschool samen met schoolbestuurders en helpen ze bij het opstellen van studieplannen die geschikt zijn voor elementaire klassen en individuen. In het algemeen basisschooldocenten:

We kunnen zeggen dat lesgeven op de basisschool een fysiek en emotioneel veeleisende bezigheid is die een hoog energieniveau vereist. Hoewel het beroep constant regelmatige interactie vereist, kan het handhaven van discipline in een klaslokaal een grote uitdaging zijn, vooral wanneer de klas kinderen omvat die gedragsstoornissen hebben en de juiste aandacht nodig hebben.

Desalniettemin is het loopbaanveld van het basisonderwijs in de Verenigde Staten de afgelopen tijd een zeer lonende en meest geprefereerde bezigheid geworden. Deze loopbaanoptie is de afgelopen jaren enorm populair geworden en is uitgegroeid tot een van de weinige beroepen met een salaris dat doorgaans wordt aangevuld met een solide arbeidsvoorwaardenpakket.

Het gemiddelde salaris van een elementaire leraar in de Verenigde Staten ligt rond de 47.000 dollar per jaar. Deze schaal loopt op van 30.000 dollar per jaar. tot USD 70.000 per jaar in het hogere bereik. Volgens de recente statistieken die zijn ingediend door het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, was het gemiddelde elementaire leraarsalaris in 2008 $ 52.240. Het positieve teken is dat het jaarlijks bijna $ 10.000 meer is dan de gemiddelde voltijdse werknemer.

De salarissen van elementaire leraren in de Verenigde Staten variëren sterk, afhankelijk van de locatie. De reden is dat het salaris van een leraar de kosten van levensonderhoud in een gebied weerspiegelt, evenals de functie- en schoolbeschrijving. Daar komt nog bij dat het volgende om in gedachten te houden is dat leraren op de basisschool gemiddeld zelfs meer dan 12 weken vakantie per jaar ontvangen. Aanzienlijk basisschoolleraren die ervoor kiezen om les te geven op de zomerschool of gedurende de zomer andere banen in het schoolsysteem op zich te nemen, kunnen hun jaarsalaris verhogen.